You have activated a Bronze+ WP Symposium feature, but you have not entered your Activation Code. Get one on the Membership page on the WP Symposium website.
Login...
Topic Subject
Topic Text
Move Category:
Posts: 11
Adding Pictures to the Gallery
Started by KatLady 3 years ago

I have been trying to upload a picture to my gallery, but the upload buttons don't seem to work.  I even deleted a couple of pictures in case I had reached a limit for entry, but that didn't change anything.  What am I doing wrong?


Posts: 67
Jetbird_D2 replied 3 years ago...

hello there,

what size is your file? 
Due to some limitations, the file can't be larger than 10 MB

Be sure to upload JPG files, other types may not be supported.  


Posts: 11
KatLady replied 3 years ago...

Hi, thanks for answering so fast.  The file was 99K and a jpg. 

KatLady commented 3 years ago
I just tried clicking the upload file button but nothing happens, there is no place to specify what file.

Posts: 31
videatoculo replied 3 years ago...

Hi Katlady,

Booksbydavid and myself had the same problem. The only way we found round it was to try different browsers. IE11 didn't work for me but chrome did. Can't remember which one BooksbyDavid used in the end.

 

Hope that helps.

Eyesee(Jedi Tea Master - Green Tea, Yodas Farourite!)


Posts: 152
booksbydavid replied 3 years ago...

It finally worked for me with Palemoon (a firefox clone). Opera also works. As a matter of fact, that's what I'm on right now. The site appears to run very fast in Opera compared to Palemoon. 


Posts: 67
Jetbird_D2 replied 3 years ago...

that is interesting, 

I am using Google Chrome and tried to upload a test image and it work with no issues at all.

In theory all standard browsers should work fine.  


Posts: 31
videatoculo replied 3 years ago...

Jetbird D2,

I've gone back to using IE11 and as I type this if I press "attach file" in the forum reply box nothing happens. It's probably because MS have tied down the security on IE as tight as a drum. There's probably a setting somewhere, perhaps in security, that will let it work but I can't find it.

videatoculo commented 3 years ago
P.S. Hope everything's alright with your Grandmother and going well with your course.

Posts: 11
KatLady replied 3 years ago...

The upload program isn't working right, then.  It should handle standard browsers.  It used to handle Firefox which I use, with no problems.  I just tried using Internet Explorer but once again nothing happened.  Who maintains the site?  They should be notified so this is fixed.


Posts: 31
videatoculo replied 3 years ago...

Very sore point that KatLady.

See http://carraracafe.com/forum-3/?cid=24&show=1403

videatoculo commented 3 years ago
Opera and Chrome seem to work OK.

Posts: 31
videatoculo replied 3 years ago...

Jetbird D2,

Tried lastest real Firefox, that doesn't work either.


Posts: 11
KatLady replied 3 years ago...

I finally tried Opera, and it worked.  Thanks for the advice, everyone!


You are not permitted to reply on this forum.

Recent Forum Posts

rk replied Or here: http://www.3d.we... in 7 months ago.
rk replied Here you can find Holly: ... in 7 months ago.